Kilparyhmät

Seurassamme on kolme eri-ikäisille ja tasoisille luistelijoille tarkoitettua kilparyhmää, jotka harjoittelevat sitoutuneesti ja tavoitteellisesti 4-8 kertaa viikossa. Kilparyhmiin nouseminen edellyttää usean vuoden luistelutaustaa, sitoutumista harjoitteluun, korkeaa motivaatiota sekä tavoitteellista asennetta.


Ryhmät


K1

Kilparyhmä 1 (K1) on edistyneimpien ryhmä, jossa harjoittelee ja kilpailee tavoitteellisesti ja sitoutuneesti luistelijoita 12-vuotiaasta ylöspäin. K1-ryhmä harjoittelee kaikkia taitoluistelun elementtejä monipuolisesti. Ryhmässä jokaisella on omat henkilökohtaiset tavoitteet ja harjoitussuunnitelmat.


K2

Kilparyhmä 2 (K2) on ensimmäinen varsinainen kilparyhmä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kaikkia taitoluistelun elementtejä. Oheisharjoitteluun kuuluu lajiharjoittelua, voimaharjoittelua, nopeus- ja ketteryysharjoittelua, tanssi sekä fysioterapia.


Flipit

Flipit on kilpaluisteluun valmistava tavoitteellisesti ja sitoutuneesti harjoitteleva ryhmä. Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita sekä elementtejä: askeleet, hypyt, piruetit, liu’ut. Ryhmässä harjoitellaan myös musiikkiin luistelua ja ilmaisun alkeita sekä mikäli taitotaso riittää, tehdään harjoituskilpaohjelma.


Tarkemmat ryhmäkohtaiset infot löydät ryhmien erillisiltä sivuilta!


Kilparyhmissä oma tapaturmavakuutus ja harraste- tai kilpailupassi ovat pakollisia ja ostettava Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta. Luistelija vastaa passin ja vakuutuksen hankkimisesta itse! Passin ja vakuutuksen tulee olla voimassa ennen harjoituksiin osallistumista.