Kilparyhmät

Seurassamme on kolme eri-ikäisille ja tasoisille luistelijoille tarkoitettua kilparyhmää sekä kehitysryhmä, jotka harjoittelevat sitoutuneesti ja tavoitteellisesti 3-8 kertaa viikossa. Kilparyhmässä harjoitteleminen edellyttää usean vuoden luistelutaustaa, sitoutumista harjoitteluun, korkeaa motivaatiota sekä tavoitteellista asennetta.

Ryhmät

K1

Kilparyhmä 1 (K1) on edistyneimpien ryhmä, jossa harjoittelee ja kilpailee tavoitteellisesti ja sitoutuneesti luistelijoita 12-vuotiaasta ylöspäin. K1-ryhmä harjoittelee kaikkia taitoluistelun elementtejä monipuolisesti. Ryhmässä jokaisella on omat henkilökohtaiset tavoitteet ja harjoitussuunnitelmat.

K2

Kilparyhmä 2 (K2) on ensimmäinen  kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti  5x viikossa jäällä ja oheisharjoituksissa. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kaikkia taitoluistelun elementtejä. Oheisharjoitteluun kuuluu mm. lajiharjoittelua, voimaharjoittelua, nopeus- ja ketteryysharjoittelua, tanssi sekä fysioterapia. Ryhmän luistelijat kilpailevat tinit, minit, silmut ja tähtisarjoissa. 

K2 Tähdet

K2 tähdet- ryhmä on kevytkilparyhmä, joka harjoittelee n. 3x viikossa jäällä ja oheisharjoituksissa.  Ryhmä harjoittelee monipuolisesti taitoluistelun kaikkia elementtejä sekä fyysisiä ominaisuuksia. Ryhmän luistelijat kilpailevat halutessaan Taitajat- sarjoissa. 

Flipit 

Flipit on kilpaluisteluun valmistava kehitysryhmä. Ryhmä harjoittelee 3-4x viikossa jäällä ja oheisissa. Ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita sekä kaikkia taitoluistelun elementtejä. Oheisharjoittelussa keskiössä on motoristen perustaitojen vahvistaminen. Ryhmä harjoittelee myös musiikkiin luistelua ja ilmaisun alkeita sekä mikäli taitotaso riittää, tehdään harjoituskilpaohjelma.

Tarkemmat ryhmäkohtaiset infot löydät ryhmien erillisiltä sivuilta!

Kilparyhmissä oma tapaturmavakuutus ja harraste- tai kilpailupassi ovat pakollisia ja ostettava Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta. Luistelija vastaa passin ja vakuutuksen hankkimisesta itse! Passin ja vakuutuksen tulee olla voimassa ennen harjoituksiin osallistumista.