Yleistä harrasteryhmistä

Harrasteryhmien kausi 2023-2024 

Syyskausi 30.8.2023–16.12.2023

Joulunäytös 10.12.2023

Kevätkausi 6.1.2024–31.3.2024

Kevätnäytös 24.3.2024

Taitoluistelu on yksi monipuolisimpia liikuntamuotoja, jonka harrastamiseen on Heinolassa hyvät mahdollisuudet. Heinolan Taitoluistelijat tarjoaa osaavien ohjaajien ja valmentajien johdolla monipuolista toimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Tällä hetkellä seurallamme on tarjolla kaksi harrasteryhmää.


Ryhmät


Taitajat

Taitajat-ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita sekä elementtejä monipuolisesti. Ryhmään voivat tulla monen ikäiset ja tasoiset luistelijat ja ryhmä jaetaan tarvittaessa tason perusteella pienryhmiin.


Ice Team Lafitè

Ice Team Lafitè eli aikuisten jatkoryhmä on suunniteltu aikuisille, jotka osaavat jo luistelun alkeet. Ryhmä on tarkoitettu luistelijoille, jotka haluavat kehittyä luistelussa. Luistelijoilla on mahdollisuus harjoitella hyppyjä ja piruetteja omien taitojen mukaisesti.


Tarkemmat ryhmäkohtaiset infot löydät ryhmien erillisiltä sivuilta!


Harrasteryhmissä oma tapaturmavakuutus ja harrasteluistelupassi ovat pakollisia ja ostettava Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta. Luistelija vastaa passin ja vakuutuksen hankkimisesta itse! Passin ja vakuutuksen tulee olla voimassa ennen harjoituksiin osallistumista.

Tutustuthan myös huolella Tärkeää tietoa varusteista -osioon ennen hallille saapumista!


Perheiden luisteluharrastusta tukemaan ja Taitajat-ryhmän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea. 


Ohjeita luistelijoille ja vanhemmille


Jäähallille saapuminen

Jäähallille kannattaa tulla hyvissä ajoin noin 20 minuuttia ennen tunnin alkua. Luisteluvarusteet on hyvä laittaa huolella päälle, ettei tunnin aikana tarvitse esimerkiksi sitoa luistimia uudelleen. Turvallisuussyistä jäälle ei saa mennä ennen oman vuoron alkua. Harrasteryhmillä on käytössä jäähallin pukuhuoneet 2, 3 tai 4. 

Ennen jäälle menoa purkka pois suusta!


Muutokset harjoitusajoissa

Seuran asioista tiedotetaan ensisijaisesti seuramme nettisivuilla, jossa pidetään ajankohtainen tieto näkyvillä. Sieltä löytyvät yhteyshenkilöiden tiedot, ryhmien viikkoaikataulut sekä mm. seuramme toimintalinjaus. Aikataulumuutoksista tiedotetaan myös seuramme sosiaalisen median alustoilla. Tarkista säännöllisesti mahdolliset muutokset, joita voi tulla kaudena aikana Peliittojen pelien tai kilpailujen vuoksi.


Vakuutukset ja harrastepassit

Kaikki 1–2 kertaa viikossa harjoittelevat alle 15-vuotiaat lapset, vakuutetaan seuran puolesta. Yli 15-vuotiailla ja/tai useammin kuin 1–2 kertaa viikossa harjoittelevilla on oltava omasta takaa tapaturmavakuutus sekä harrasteluistelupassi. Vakuutuksen ja harrastepassin voi myös ostaa settinä Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta, jos voimassa olevaa luistelun kattavaa tapaturmavakuutusta ei vielä ole. Lisenssin myötä saat Taitoluistelulehden vuosikerran.


Joulu- ja kevätnäytökset

Kaikki halukkaat luistelijat pääsevät esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. Vanhemmille näytökset ovat maksullisia. Maksamalla seuran jäsenmaksun 20€/vuosi – näytöksiin pääsee ilmaiseksi.