Yleistä harrasteryhmistä

Harrasteryhmien kausi 2024-2025 

Syyskausi 26.8.2024-21.12.2024

Joulunäytös 

Kevätkausi 6.1.2025–31.3.2025

Kevätnäytös 

Taitoluistelu on yksi monipuolisimpia liikuntamuotoja, jonka harrastamiseen on Heinolassa hyvät mahdollisuudet. Heinolan Taitoluistelijat tarjoaa osaavien ohjaajien ja valmentajien johdolla monipuolista toimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Tällä hetkellä seurallamme on tarjolla kaksi harrasteryhmää.

Ryhmät

Taitajat

Taitajat-ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita sekä elementtejä monipuolisesti. Ryhmään voivat tulla monen ikäiset ja tasoiset luistelijat ja ryhmä jaetaan tarvittaessa tason perusteella pienryhmiin.

Ice Team Lafitè

Ice Team Lafitè eli aikuisten jatkoryhmä on suunniteltu aikuisille, jotka osaavat jo luistelun alkeet. Luistelijoilla on mahdollisuus harjoitella hyppyjä ja piruetteja omien taitojen mukaisesti.

Tarkemmat ryhmäkohtaiset infot löydät ryhmien erillisiltä sivuilta!

Harrasteryhmissä oma tapaturmavakuutus ja harrasteluistelupassi ovat pakollisia ja ostettava Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta. Luistelija vastaa passin ja vakuutuksen hankkimisesta itse! Passin ja vakuutuksen tulee olla voimassa ennen harjoituksiin osallistumista.

Tutustuthan myös huolella Tärkeää tietoa varusteista -osioon ennen hallille saapumista!

 

Muutokset harjoitusajoissa

Harjoituksiin liittyvistä asioista tiedotetaan ensisijaisesti ryhmien Whatsapp ryhmissä. Lisäksi nettiviuiltamme löytyvät yhteyshenkilöiden tiedot, ryhmien viikkoaikataulut sekä muuta tietoa seurasta. 

Aikataulumuutoksista tiedotetaan myös seuramme sosiaalisen median alustoilla. Tarkista säännöllisesti mahdolliset muutokset, joita voi tulla kaudena aikana Peliittojen pelien tai kilpailujen vuoksi.

Vakuutukset ja harrastepassit

Kaikki 1–2 kertaa viikossa harjoittelevat alle 15-vuotiaat lapset, vakuutetaan seuran puolesta. 

Yli 15-vuotiailla ja/tai useammin kuin 1–2 kertaa viikossa harjoittelevilla on oltava omasta takaa tapaturmavakuutus sekä harrasteluistelupassi. Vakuutuksen ja harrastepassin voi myös ostaa settinä Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta, jos voimassa olevaa luistelun kattavaa tapaturmavakuutusta ei vielä ole. Lisenssin myötä saat Taitoluistelulehden vuosikerran.

 

Joulu- ja kevätnäytökset

Kaikki halukkaat luistelijat pääsevät esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. Vanhemmille näytökset ovat maksullisia.