Taitoluistelukoulu

Taitoluistelukouluun siirrytään luistelukoulun alkeisryhmästä valmentajien suosituksella, kun luistelun perusteet ovat hallussa. Taitoluistelukoulusta voi myös aloittaa suoraan, mikäli luistelutaustaa on kertynyt vähintään n.vuoden verran ja luistelun perusteet ovat hallussa.

Taitoluistelukoulussa opetellaan jo taitoluistelun alkeita leikkien ja pelien sekä erilaisten teemojen kautta. Taitoluistelukoulussa opitaan mm. eteen ja taakse sirklauksen perusteet, kaariluistelun alkeita, helpoimpien piruettien ja hyppyjen alkeita, erilaisten helppojen askelten alkeita sekä ylläpidetään jo olemassa olevia perustaitoja.

Taitoluistelukoululaiset pääsevät osallistumaan seuramme joulu- sekä kevätnäytöksiin.

Jumpassa harjoitellaan monipuolisesti leikkien ja pelien kautta motorisia perustaitoja kuten juoksemista, hyppäämistä ja tasapainoa.

Taitoluistelukoululaisia ohjaavat lajikoulutetut ohjaajat, joilla on itsellä vahva luistelutausta. Lisäksi apuohjaajina toimivat aktiviiset kilpaluistelijamme.

Taitoluistelukoulusta voi nousta valmentajien suosituksella joko Flipit -kilparyhmään tai Taitajat -harrasteryhmään riippuen lapsen taitotasosta sekä tavoitteista. Taitoluistelukoulusta voi siirtyä myös Koululaisten luisteluryhmään.

Vastuuvalmentajat: Eveliina Pavas, Laura Kaukonen

Ikäsuositus: 4-6v. (Lapsi pärjää jäällä ja jumpassa ilman vanhempaa, vanhempi voi avustaa luistinten laitossa/vaatteiden vaihdossa. Lapsi opettelee aktiivisesti luistinten sitomista)