Taitoluistelukoulu

Taitoluistelukouluun siirrytään luistelukoulun alkeisryhmästä valmentajien suosituksella, kun luistelun perusteet ovat hallussa. Taitoluistelukoulusta voi myös aloittaa suoraan, mikäli luistelutaustaa on kertynyt vähintään n.vuoden verran ja luistelun perusteet ovat hallussa.

Taitoluistelukoulussa opetellaan jo taitoluistelun alkeita leikkien ja pelien sekä erilaisten teemojen kautta. Taitoluistelukoulussa opitaan mm. eteen ja taakse sirklauksen perusteet, kaariluistelun alkeita, helpoimpien piruettien ja hyppyjen alkeita, erilaisten helppojen askelten alkeita sekä ylläpidetään jo olemassa olevia perustaitoja.

Taitoluistelukoululaiset pääsevät osallistumaan seuramme joulu- sekä kevätnäytöksiin.

Jumpassa harjoitellaan monipuolisesti leikkien ja pelien kautta motorisia perustaitoja kuten juoksemista, hyppäämistä ja tasapainoa.

Taitoluistelukoululaisia ohjaavat lajikoulutetut ohjaajat, joilla on itsellä vahva luistelutausta. Lisäksi apuohjaajina toimivat aktiviiset kilpaluistelijamme.

Taitoluistelukoulusta voi siirtyä valmentajien suosituksella joko Flipit tai Tulpit -kilparyhmiin, Taitajat -harrasteryhmään tai Koululaisten luisteluryhmään, lapsen taitotasosta sekä tavoitteista riippuen. 

Vastuuvalmentajat: Laura Kaukonen ja Anniina Pärssinen

Ikäsuositus: 4-8v. (Lapsi pärjää jäällä ja jumpassa ilman vanhempaa, vanhempi voi avustaa luistinten laitossa/vaatteiden vaihdossa. Lapsi opettelee aktiivisesti luistinten sitomista)