Ohjeita vanhemmille

Toiminta jäähallilla

Luistelukouluun kannattaa tulla hyvissä ajoin n. 20min. ennen tunnin alkua. Luisteluvarusteet on hyvä laittaa huolella päälle, ettei tunnin aikana tarvitse esim. sitoa luistimia uudelleen. Turvallisuussyistä jäälle ei saa mennä ennen oman vuoron alkua. Luistelukoululaisilla on käytössä jäähallin pukuhuoneet 3 tai 4. Ennen jäälle menoa purkka pois suusta!

 

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan luistelukoulun toimintaa

Vanhempien paikka on kuitenkin katsomossa.  Poikkeuksista voi sopia ohjaajan kanssa etukäteen. Ulkokengissä jäälle meno on ehdottomasti kielletty! Opetuksen kannalta on parasta, jos lapset voivat keskittyä vain omaan ryhmäänsä ja ohjaajaansa.

 

Muutokset harjoitusajoissa

Seuran asioista tiedotetaan ensisijaisesti seuran omilla www-sivuilla, jossa pidetään ajankohtainen tieto näkyvillä. Sieltä löytyvät yhteyshenkilöiden tiedot, ryhmien viikkoaikataulut sekä mm. seuramme toimintalinjaus. Tarkista aikatauluista mahdolliset muutokset, joita voi tulla kaudena aikana Peliittojen pelien tai kilpailujen vuoksi.

 

Seuran käytössä olevat sähköpostiosoitteet:

Heinolan Taitoluistelijat ry; taitoluistelu.heita@gmail.com

Päävalmentaja: uski.laura@gmail.com

Ottakaa yhteyttä kaikissa mieltänne askarruttavissa asioissa. Selvitellään risut ja ruusut yhteisvoimin!

 

Vakuutus

Kaikki alle 15-vuotiaat lapset vakuutetaan seuran puolesta. Yli 15-vuotiailla on oltava tapaturmavakuutus omasta takaa tai voi hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrastajalisenssin (www.stll.fi/lisenssit). Lisenssin myötä saat Taitoluistelulehden vuosikerran.

 

Joulu- ja kevätnäytökset

Kaikki halukkaat luistelijat pääsevät esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. Luistelukoululaisten vanhemmille näytökset ovat maksullisia. Maksamalla seuran jäsenmaksun 20€/vuosi - näytöksiin pääsee ilmaiseksi.