Tulpit (Kilparyhmä 4)

Tulpit joulukuussa 2021

Tulpit 7v. ->

Vaatimukset

  • sujuva eteen- ja taaksepäin luistelu
  • hallitsee perusaskeleet (kaaret, kolmoset, kantakäännös)
  • hahmottaa kaikki yksöishypyt
  • hahmottaa sirklaamisen kaikkiin suuntiin
  • motivoitunut harjoittelemaan enemmän

 

Tulpit-ryhmä on kilpaluistelun ja harrasteluistelun välimuoto. Ryhmä harjoittelee useamman kerran viikossa ja ryhmässä harjoitellaan taitoluistelun perusteita sekä jo haastavampia elementtejä. Ryhmäläiset voivat itse päättää haluavatko he kilpailla. Oheisharjoituksissa harjoitellaan monipuolisesti lajiharjoittelua, voimaa, kehonhallintaa sekä kehonhuoltoa. Harjoitteluun kuuluu myös tanssi sekä fysioterapia.

Tulpit ryhmän tavoitteena on hallita taitoluistelun eri osa-alueet monipuolisesti. Jokainen ryhmässä harjoittelee omalla tasollaan joko yksöis- tai kaksoishyppyjä.

Tulpit osallistuvat seuramme joulu- ja kevätnäytöksiin. 

Tulpit-ryhmään voi tulla valmentajan suosituksella taitoluistelukoulusta, Flipeistä, Taitajista tai K2- ryhmästä tai ryhmässä voi aloittaa suoraan mikäli luistelutaustaa on kertynyt vähintään vuosi ja luistelun perusteet sekä yksöishypyt ovat tuttuja. 

Harjoituskerrat/viikko: 4x jää, 4x oheinen

Ikäsuositus: 7v. -> (lapsi pärjää jäähallilla itsenäisesti) 

Valmentajat: Laura Uski, Johanna Uski 

 

Jokaisella ryhmäläisellä pitää olla harrastepassi (tai kisaavilla luistelijoilla kilpailupassi) sekä vakuutus (joko passin mukana ostettu tai oma vakuutus). Luistelija vastaa passin ja vakuutuksen hankkimisesta itse. Passin ja vakuutuksen tulee olla voimassa ennen harjoituksiin osallistumista.