Flipit (Kilparyhmä 3)

Kilparyhmä 3 eli Flipit on kilpaluisteluun valmistava kehitysryhmä, joka on suunnattu 5-7vuotiaille motivoituneille lapsille. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti ja sitoutuneesti. Ryhmässä harjoitellaan mm. yköisaxelin sekä kaksoishyppyjen alkeita, perusluistelua ja askeleita, piruetteja ja niiden variaatioiden alkeita sekä ilmaisua.

Ryhmäläisille tehdään myös ensimmäinen kilpaohjelma ja valmentajan suosituksella ryhmäläiset saavat halutessaan osallistua 1-2 kilpailuun kauden aikana.

Maalla harjoitellaan ja ylläpidetään motorisia perustaitoja erilaisten pelien ja leikkien kautta. Ryhmän oheisharjoitteluun kuuluu myös mm. voimistelua, lajinomaista harjoittelua sekä rotaation harjoittelua valjaissa. Flipit voivat pienestä lisämaksusta myös halutessaan osallistua seuramme tanssitunneille.

Flipit osallistuvat seuramme joulu- ja kevätnäytöksiin.

Flipit ryhmään voi nousta taitoluistelukoulusta valmentajien suosituksella tai aloittaa suoraan mikäli taustalla n. 2 vuotta luistelutaustaa ja/tai luistelun perusasiat hallussa sekä käsitys taitoluistelun alkeista.

Flipit ryhmästä on mahdollista nousta valmentajan suosituksella joko K2- ryhmään (Kilparyhmä 2) tai jatkaa harrastusta Taitajat- ryhmässä.

Vastuuvalmentajat: Johanna Uski, Jonna Salmela

Ikäsuositus: 5-7v.