ILMOITTAUTUMINEN syksyn harrasteryhmiin on alkanut

24.7.2017

Heinolan Taitoluistelijoiden suositut luistelukoulut starttaavat jälleen la 2.9.2017. Samaan aikaan aloittaa myös harrasteryhmä Ritit sekä Aikuisluistelu!

 

LUISTELUKOULUT

 

Lauantaisin klo: 10:30 - 11:30 (luisteluaika 45min). Luistelukoululaiset jaetaan kahteen ryhmään: alkeis- sekä jatkoryhmään:

1. Luistelukoulun Alkeisryhmä:

- kaikki tytöt ja pojat, n. 3vuotiaasta ylöspäin. Aikaisempaa luistelukokemusta tähän ryhmään ei tarvitse olla.

2. Luistelukoulun Jatkoryhmä:

-  tarkoitettu jo hieman luistelutaustaa omaaville tai jo aikaisemmin luistelukoulussa olleille lapsille.

 

Harrasteryhmä RITIT:

Ryhmä on suunnattu jo hieman edistyneimmille luistelijoille ja sellaisille, jotka haluavat perehtyä taitoluistelun alkeisiin; piruetteihin, hyppyihin ja liukuihin. Ritit ryhmään voi ilmoittautua jo edelliskaudella ryhmässä luistelleet, useamman vuoden luistelukoulussa olleet lapset tai jos motivaatio uuden oppimiseen ei enää täyty luistelukoulun harjoitteissa!

Ritit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa:

Lauantaisin JÄÄ klo: 10:45-11:30 ja maanantaisin yhdessä Flippejen kanssa JÄÄ klo:17:00-17:45 ja OHEINEN 18:00-18:45.

 

AIKUISLUISTELU:

Aikuisluistelu jatkuu ohjelmistossa kaudella 2017-2018! Uusia luistelijoita otetaan mukaan, eikä aikaisempaa luistelukokemusta tarvitse olla! Harjoittelumäärän voit valita kiinnostuksesi mukaan, joko 1 Jää tai 2jää+1oheisharjoitetta/vko.

Lauantain harjoitukset samaan aikaan luistelukoulun ja Rittien kanssa klo: 10:30-11:30.  Loput harjoitusaikataulut selviävät elokuun aikana.

 

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ryhmiin ilmoittautumaan pääset suoraan TÄSTÄ! Olethan nopea niin varmistat paikkasi haluamassasi ryhmässä. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Lisätietoja eri ryhmistä ja niiden tavoitteista löytyy ryhmien omilta sivuilta!